(301)

Tillbaka till Stoningham

ljudbok och e-bok


Familjen Frost Àr en klassisk amerikansk familj. Barb och John har varit gifta i nÀsta femtio Är. De har tvÄ döttrar - Juliet och Sadie - som bÄda Àr Àlskade men vÀldigt olika. Men nÀr John fÄr en stroke faller familjen Frosts vÀrld samman likt ett korthus.

VildsjĂ€len Sadie bestĂ€mmer sig för att lĂ€mna sitt liv som konstnĂ€r i New York, och bege sig tillbaka till Stoningham, den lilla kuststaden nĂ„gon timme bort. Hon har alltid varit nĂ€rmast sin pappa, och det blir hennes ansvar att ta hand om honom efter stroken. I Stoningham bor systern Juliet kvar. Hon Ă€r framgĂ„ngsrik arkitekt, gift med en charmerande brittisk man och har tvĂ„ ljuvliga döttrar. ÄndĂ„ tillbringar hon en stor del av sin tid med att gömma sig i garderoben med panikattacker. Som tur Ă€r har hon mamma Barb till stöd - och Barb har alltid haft Juliet som favorit.

Men vad hĂ€nder nĂ€r familjen Frosts sjĂ€lvklara roller plötsligt blir otydliga? Lilla Stoningham Ă€r en liten stad full av hemligheter och bortglömda kĂ€rleksaffĂ€rer. Och ingenting kommer bli sig likt igen 



UpplÀsare: Anja Lundqvist
LĂ€ngd:

3.9

301 recensioner

Mamma

2022-10-12

Seg bok, men kunde inte sluta lyssna ÀndÄ

Sofia

2022-06-28

Fantastisk upplÀsare! Mysig bok

Majsan

2022-01-28

Vet inte riktigt vad den hÀr boken handlade om. KÀndes som nÄgon bara berÀttade om nÄgra mÀnniskor som var totalt nÄgot ointressant.