(15)

Tidsbrott

ljudbok och e-bok


”VĂ€nta! Det kommer nĂ„gon!”

Kevin kÀnde paniken. Pulsen rusade och han drog snabbt in Anton bakom ett skÄp. PrÀsten och soldaten som sakta gick genom kyrksalen hade inte sett dem Àn, men det var bara en tidsfrÄga.

Kevin gjorde sig redo att störta mot utgÄngen. Det skulle aldrig gÄ, de skulle Äka fast och aldrig komma hem till 2000-talet.

SÄ det Àr sÄ hÀr det slutar, tÀnkte Kevin. Jag undrar vad straffet Àr för att plundra en kyrka.

Att dras in i en vÀrld fylld av tekniska under, tidsresenÀrer, lögner och intriger var det sista som Kevin vÀntade sig nÀr han rymde frÄn boendet utanför LuleÄ. Tidsbrott Àr den första delen i Mathias Kuntos serie Evigheten. En historisk sci-fi om att resa i tiden, skydda historien och kÀmpa mot dem som vill förÀndra vÀrlden för alltid.

Vad skulle du göra om du redan visste framtiden?

"Mathias Kuntos debutroman 'Tidsbrott' Àr spÀnnande hela vÀgen genom. Det finns inte ett kapitel, inte en sida dÄ jag inte vill veta vad som hÀnder hÀrnÀst. Jag fÄr hela tiden egna misstankar och idéer om vilka som Àr skurkar och vad som egentligen pÄgÄr pÄ slottet."

-- Linnea Lindblom, NSD Kultur 2020-01-08


UpplÀsare: Max Ulveson
LĂ€ngd:

3.5

15 recensioner

Sonia

2021-12-16

Det var helts fantastiskt och spĂ€nnandeđŸ„ł

Mickel

2021-12-15

SpÀnnande bok om tidsresor! MÄnga smÄ detaljer som bara slinker förbi nÀr man lyssnar, men som man minns och fattar senare. Ser fram emot 2an.

Saga

2021-03-04

Riktigt bra bok om tidsresor och historia! Jag har lÀst det mesta i en tryckt bok pÄ bibblan, sÄ jag lÀste klart e-boken. Den Àr svÄr att lÀgga bort. Kevin och hans kompis Anton Äker av ett misstag tillbaka till Gustav Vasas Stockholm. Det Àr jÀttespÀnnande att lÀsa om alla alternativa förklaringar till historiska hÀndelser! Om du gillar Harry Potter sÄ testa den hÀr, jag fÄr PotterkÀnsla av den ibland :) Det Àr ibland svÄra ord, men man fattar oftast av sammanhanget vad det betyder. 5 stjÀrnor! Ska bli kul att lÀsa 2:an!