(350)

Terapi

ljudbok och e-bok


ThrillermĂ€staren Sebastian Fitzeks hyllade debut som kommer som tv-serie pĂ„ Amazon Prime! Psykiatern Viktor Larenz har dragit sig tillbaka till en isolerad ö i Nordsjön efter att hans tolvĂ„riga dotter Josy försvunnit spĂ„rlöst. Romanförfattaren Anna Spiegel lider av en ovanlig form av schizofreni: Alla karaktĂ€rer hon skapar i sina böcker blir verkliga för henne. I sin senaste roman har hon skrivit om en ung flicka med en okĂ€nd sjukdom som har försvunnit spĂ„rlöst. Kan det vara sĂ„ att Annas vanförestĂ€llningar beskriver Josys sista dagar? Motvilligt gĂ„r Viktor med pĂ„ att vara Annas terapeut i ett sista försök att avslöja sanningen bakom dotterns försvinnande. Men snart tar dessa sessioner en dramatisk vĂ€ndning nĂ€r det förflutna dras tillbaka in i ljuset – med skrĂ€mmande konsekvenser.


UpplÀsare: Stefan Sauk
LĂ€ngd:

3.8

350 recensioner

Jessica

2023-12-21

Underbar, spÀnnande och oerhört intressant

isacsander

2023-10-27

Den var ok och hade en bra tvist pÄ slutet. Dock enormt jobbigt att boken i lyssnar form Àr uppdelad i olika kapitel-pauser istÀllet för att gÄ pÄ sÄ man enkelt kan se hur mycket man har kvar av boken.

simon

2023-06-26

2.5 fÄr boken och det Àr tack vare sauk, som alltid gör ett fantastiskt arbete. Lite för mkt svÀngar och hoppig bok, Men bra twister som knyter samman mycket.