(2066)

Tebutiken på hörnet

ljudbok och e-bok


Spring Hill Square är en av dessa platser i världen som får besökare att andas ut och njuta av lugnet. Och där ligger också Leni Merrymans omtalade tebutik på hörnet, specialiserad på bakverk, bokrelaterade pappersvaror och omtanke. Och för tre människor, som alla behöver lite sympati och kärlek är det en plats där du kan hitta en verklig vän. Molly Jones exman har dykt upp i hennes liv igen och vill rätta till allt innan det är försent. Will Lintons företag har gått omkull och hans fru har lämnat honom att ensam ta hand om spillrorna av sitt liv. Han försöker hitta styrkan att börja om igen. Carla Pride har precis upptäckt att hennes framlidne make inte alls var den hon trodde. Hon måste hitta ett sätt att gå vidare och lämna det förflutna bakom sig. Kan de hitta den tröst och trygghet de behöver i tebutiken hos Leni? Och framförallt, när Leni plötsligt behöver dem som mest kan de göra detsamma för henne?

En bok om vänskap, kärlek och andra chanser. Och om en alldeles speciell butik på en vacker plats i Yorkshire.

Milly Johnson är förutom författare även talare och talskrivare. Hon har givit ut tjugofem böcker och hyllas ständigt av sina läsare. Hon har nominerats flera gånger och vann Romantic Novelists Association Award 2020 och är liksom hennes tidigare böcker en bästsäljare i Storbritannien.


Uppläsare: Gabriella Boris
Längd:

4.2

2066 recensioner

Maria

2024-03-05

Fantastisk ❤️

Madeleine

2024-03-05

Mycket bra!

Carin

2024-02-28

Fantastiskt fin bok med älskvärda karaktärer med personliga berättelser som berör. Fint uppläst. En riktig feelgood trots att den bitvis även är lite sorglig. Rekommenderar denna bok väldigt varmt!!