(2)

Tassemarker

e-bok


Detta Àr inget mindre Àn en magisk bilderbok om att gÄ vilse i livet och genom kÀrlekens sökande finna sig sjÀlv

SmÄlandsposten

En spÀnnande, fantasieggande, berörande, kÀrleksfull och orovÀckande bilderbok.

BTJ

Det hĂ€r Ă€r berĂ€ttelsen om en liten mĂ€nniska som tappar sin trygghet och finner den igen. NĂ€r nĂ„gon du tycker mycket om inte riktigt Ă€r nĂ€rvarande, nĂ€r den vuxne blir onĂ„bar, dĂ„ letar barnet sĂ„ mycket efter den stora att hen nĂ€stan mister sig sjĂ€lv. I Tassemarkerna. Tassemarker Ă€r vildmark, ödemark. Obygd och ödsliga utkanter. Det kan vara djupt inne i skogen, lĂ„ngt ute pĂ„ vidderna, lĂ€ngst in i mörkret eller pĂ„ yttersta spetsen. Förr i tiden sa mĂ€nniskor ”tasse” om nĂ„got de var rĂ€dda för. Tassemarker kan ocksĂ„ vara det okĂ€nda landskap dit en mĂ€nniska, ibland en som Ă€r den viktigaste i ens liv, kan förirra sig och försvinna. En som kanske kan Ă„tervĂ€nda eller hittas, men inte utan att man sökt, i hopp och i rĂ€dsla. Tills man sjĂ€lv bett om att bli hittad.

SmÀrtsamt vacker bilderbok med intuitivt flödande bilder som iscensÀtter resan mot den absoluta ensamheten och tillbaka igen.



3.5

2 recensioner

Fia-Lotta

2021-12-03

Hej Ebba Berg jag har inte lÀst den hÀr boken men jag tror att boken Àr bra. Men du har ocksÄ skrivit om barnen i Lyckeskolan och de Àr sÄ himla bra böcker. Du ska ju ocksÄ skriva flera böcker ha sÄ roligt i framtiden gör flera böcker