(99)

Tamaras hemlighet

ljudbok och e-bok


Vid nitton Ärs Älder tvings Tamara Selincourt av omstÀndigheterna att ta ansvar för sin döda systers tre barn. Förutom Tamara har barnen bara en enda slÀkting till, sin farbror, hertigen, en man som Tamara hatar och fruktar redan innan hon trÀffat honom. Han tar emot henne och barnen pÄ sitt slott med den kalla motvilja hon vÀntat sig, men hon stannar för barnens skull. Hon upptÀcker till sin hÀpnad att i stÀllet för hat kÀnner hon kÀrlek...

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.


UpplÀsare: Ida Olsson
LĂ€ngd:

3.5

99 recensioner

Anonym

2023-10-24

😍👍

Sara

2021-05-28

Boken Àr bra, lÀste den nÀr jag var ung och ville lÀsa igen. UpplÀsaren Àr dock nÄgot odynamisk..