(61)

Tabu: 10 noveller av B. J. Hermansson - erotisk novellsamling

ljudbok och e-bok


Tabu Àr en samling erotiska noveller som utforskar det som enligt konventionerna grÀnsar till det olovliga. Genom att lÄta sina karaktÀrer slÀppa pÄ hÀmningarna och ge efter för sina innersta begÀr vidgar författaren B.J. Hermansson sÄvÀl pÄ deras som lÀsarens vyer. HÀr skildras bland annat den dominanta relationen mellan en chef och en anstÀlld, samt ÄtrÄn som uppstÄr mellan en student och hennes tjugo Är Àldre litteraturprofessor; vi fÄr möta karaktÀrer som förför och lÄter sig förföras, utforskar förbjudna platser och tÀnjer pÄ grÀnserna mellan rÀtt och fel.

Novellsamlingen innehÄller novellerna: Trekanten, Tiotusen meter, Till chefens förfogande, SyndafjÀllet, Sexkryssningen, Magistern, Leka med elden, Gigolo, Fotografen, En vÄgad lek.

B. J. Hermansson Àr en av vÄra mest produktiva och populÀra författare av erotiska noveller, och har översatts till flera sprÄk. Hermansson lÄter med skicklighet sina berÀttelser skifta mellan det rappa och poetiska. Samtidigt inspirerar texternas underliggande ton lÀsaren att tÀnka kring, och ifrÄgasÀtta, vÄra etablerade förestÀllningar. Ofta gÀllande normer och sexualitet.