(31)

Sälja hemifrån - tips och pepp till dig som flyttar hem med jobbet

ljudbok


Har du börjat sälja hemifrån? Välkommen till den här ljudboken. När plötsligt hela Sverige, och resten av världen, inte kunde träffas längre hamnade många säljare i en helt ny situation. Man blev tvungen att flytta hem från jobbet. Det var inte längre möjligt att träffa sina kunder och arbetskamrater.

Då kände jag att jag kunde hjälpa till. För när tiderna är svåra behöver man hjälp. Eftersom jag själv under många år har jobbat hemifrån så har jag lärt mig att det viktigaste är att få jobbet gjort, istället för alla andra saker som man skulle kunna göra.

Här får du därför mina bästa tips för att hålla dig motiverad, positiv och hitta den struktur som krävs för att du ska få jobbet gjort. Konkreta, lättlyssnade och bara att följa.

Vad ska du prata med kunderna om? Hur vet du om du kan vara nöjd med din hemma-sälj-dag? Hur ska du komma igång? Och hur ska du låta bli att hänga tvätt eller gå och titta i kylskåpet hela tiden?

Dessutom får du positivt pepp så att du kan lägga mindre tid på att oroa dig och istället förbereda dig så att du är på hugget när eländet är över och det börjar lossna på marknaden igen.

För det kommer att bli bättre!

Allt går!

Max Söderpalm



3.1

31 recensioner

Agnes

2022-11-09

Bra tips!

Lisa

2022-07-09

En underbar bok. Helt fantastiskt bok. Rekommenderas verkligen. 🌷🌷🌷

Sven-Olof

2020-10-13

Trams