(71)

Säker stil : 101 stiltips

e-bok


Lär dig alla välklädda människors hemlighet: att styla plaggen rätt.

Säker stil : 101 stiltips är en inspirerande handbok som lär dig allt ifrån konsten att vika upp skjortärmen perfekt till knepen som förändrar, förnyar och förhöjer din outfit på nolltid.

Det handlar om små detaljer som kan lyfta hela din look. Som att marinblått funkar utmärkt med svart, grovstickat med mjukt siden och varför inte sneakers till festklänningen. Allt handlar om konsten att styla rätt och att veta vad som passar ihop.

Varje stiltips illustreras med en bild, inspirerat av Säker stil-duons framgångsrika Instagram-konto @sakerstil där de ger dagliga stiltips till tiotusentals följare.

Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret bevakar till vardags livsstil och mode och driver tillsammans Sveriges största stilpodd. De föreläser runtom i landet kring trender, stiltips och klädsjälvförtroende. Duon röstades fram till ”Årets influencers” på Ellegalan 2017.



3.3

71 recensioner

Darian

2021-10-10

Kort och saklig med tydliga bilder. Hade gärna sett ännu fler tips kring att styla nyckelplagg istället för att se författarnas personliga favoritplagg, även fast det också var ett trevligt och personligt inslag i boken.

Emma

2021-08-26

Inte särskilt användbar om du inte bor i typ Stockholm 🤷‍♀️

Bluebay

2020-09-15

Är intresserad stil men inte av mode, och upplever att många stil-böcker egentligen är ett tidsdokument över vad författarna själva anser är "smakfullt mode". Och så är det ändå inte stil, igen. Utan mode. Men den här boken hade faktiskt ganska många roliga tips som håller än, tre år senare. Hade gärna sett skarpare bilder...Nu är de lite 'snyggt' blurrade så att man inte ser detaljer. Något hela boken ändå går ut på.