(64)

Symbolens skugga: del 1

ljudbok


Efter den tumultartade upplösningen pÄ ValÄsens gods, huset som sprÀngdes pÄ Limhamn och mellanlandningen pÄ skyddsgÄrden i Dörröd, skickas Marcus och kollegorna utomlands för att förbereda sig inför kampen mot organisationen. Under arbetet med att kartlÀgga och komma underfund med hur allt hÀnger ihop inser de snart att brödraskapets nÀtverk, resurser och historik Àr lÄngt mer skrÀmmande Àn de först trott. Det börjar Àven gÄ upp för dem att de befinner sig mitt i en utstuderad plan vars förödande konsekvenser kommer bli oöverskÄdliga om den sÀtts i verket.

Marcus, Sara, Peter och Maria kastas in i en febrig kamp mot klockan för att förhindra en stundande katastrof. Kommer de hinna i tid? Och vem kan de egentligen lita pÄ?

Denna första del av Symbolens skugga utgör del tre i den omÄttligt populÀra serien Blodsbandskrönikan. Författaren har hÀmtat inspiration frÄn historiska och nutida verkliga hÀndelser som vÀvts samman till en spÀnnande berÀttelse i högt tempo.



3.9

64 recensioner

Tony

2023-07-12

kanon

Per

2022-07-20

Borde kanske vara en femma men Àr lite ÄterhÄllsam. En mycket bra bok, nÄgot skrÀmmande om vÄr nÀttidskriften historia, med Estonia, kÀrnvapen och terrorgruppen. Om detta Àr en av sanningen Àr det riktigt skrÀmmande.

anka

2022-04-10

T