(543)

Svuren till tystnad

ljudbok och e-bok


Den unge Tobias Abrahamsen Ă€r spĂ„rlöst försvunnen efter en utekvĂ€ll i Århus. De vĂ€nner han trĂ€ffat under kvĂ€llen har ingen aning om vart han kan ha tagit vĂ€gen. Men med en familjetragedi fĂ€rskt i minnet blir fallet extra personligt för polisen Roland Benito. Och fastĂ€n utredningen till en början stĂ„r och trampar vatten fĂ„r den snart en ny skjuts nĂ€r en obehaglig upptĂ€ckt görs i ett kloster. En ung kvinna har blivit mördad - och tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€ttet ger Ă€ven den mest erfarne utredaren kalla kĂ„rar. Har kvinnans död nĂ„got med Tobias försvinnande att göra?

En numera arbetslös Anne Larsen kan inte lÄta bli att följa en spÀnnande story nÀr den dyker upp, trots att hon lagt journalistlivet bakom sig. Via omvÀgar kopplas hon sÄ smÄningom ihop med Irene Benito, fru till Roland, som befinner sig i en hotfull situation. Ett förrÀdiskt lugn vilar över familjen Benito, men förr eller senare bubblar allting upp till ytan. FrÄgan Àr bara nÀr...

"Svuren till tystnad" Àr den fjÀrde fristÄende delen i Inger Gammelgaard Madsens serie om polisen Roland Benito och journalisten Anne Larsen.

Inger Gammelgaard Madsen, född 1960, Ă€r en dansk grafisk designer och kriminalförfattare frĂ„n Århus. Hon debuterade 2008 med Dockan (Dukkebarnet) och har sedan dess gett ut flertalet kriminalromaner om Roland Benito, som har gjort succĂ© i hemlandet Danmark.


UpplÀsare: Magnus Roosmann
LĂ€ngd:

3.9

543 recensioner

Torgny

2024-04-23

Den var bra

Madeleine

2024-04-09

Super

karin

2024-03-23

JÀttespÀnnande!