(23)

Svit 740

ljudbok och e-bok


Burt Kobbat fÄr Àntligen vila huvudet mot den efterlÀngtade huvudkudden. Sömnen vÀlkomnar honom, men det tar inte mÄnga sekunder innan han rycks upp en högljudd telefonsignal. Det lÀcker pÄ kÀrnkraftverket Lovisa och han Àr den enda pÄ redaktionen med tillrÀckligt vass penna för att ta sig an uppdraget. Yrvaken, men som alltid redo för uppdrag.

Det lÀckande kÀrnkraftverket leder till Àn mer brÀnnande nyheter att tÀcka. Samtidigt som Finland gÄr mot presidentval. Burt Kobbat fÄr skjuta pÄ en god natts sömn pÄ obestÀmd framtid.

Serien om Burt Kobbat följer stjÀrnreportern och utspelar sig i framtiden. De Àr thrillers som gÄr i satirens tecken och oftast handlar om Àmnen tagna direkt frÄn löpsedlarna.

Staffan Bruun, född 1955 i Helsingfors, Àr en finlandssvensk författare och journalist. Han har tidigare varit korrespondent för bÄde Aftonbladet och Expressen och har mottagit Snöspaden och Topeliuspriset, bÄda för sitt journalistiska arbete. Som skönlitterÀr författare har han bland annat skrivit en rad populÀra deckarromaner om journalisten Burt Kobbat.


UpplÀsare: Anders Mathlein
LĂ€ngd:

3.2

23 recensioner

Lisbet

2021-01-03

Trevligt att ni tagit in Staffan Bruuns böcker.