(38)

Svart storm

ljudbok och e-bok


Efter att ha konfronterat skaparen av det digitala superviruset gick Carl Leonard och Elisif Fridriksdottir skilda vÀgar. Nu lever Carl Leonard ensam, nedkopplad pÄ nytt, i vildmarken i de JÀmtlÀndska skogarna. Han Àr olycklig och kan inte lÄta bli att fundera över hur det har gÄtt för Elisif. Han vet att hon forskar pÄ den svarta koden och försöker hitta ett sÀtt att hindra koden frÄn att i framtiden stÀnga ner hela vÀrldens digitala infrastruktur.

Det dröjer dock inte lÀnge innan Haldur, Elisifs bror, dyker upp och berÀttar att Elisif Àr försvunnen. Hon har hittat hur koden gömmer sig och samtidigt upptÀckt nÄgot vÀrre. I en film hon skickat till Haldur berÀttar hon att mÀnskligheten kommer att förgöras i en svart storm. Carl och Haldur mÄste stoppa den svarta stormen, men de har en mÀktigare fiende Àn vad nÄgon av dem kunde förestÀlla sig.


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

3.3

38 recensioner

Erik

2023-12-06

B

Mia

2023-08-11

Ljudboken gick inte att ladda ner i sin helhet. Jag fick ladda ner och LÄSA slutet. Den slutade vĂ€ldigt abrupt sĂ„ jag antar att det Ă€r en nr 3 pĂ„ gĂ„ng?

HĂ„kan

2023-06-01

gÄr inte att ladda ner hela boken för övrigt vÀldigt rörig och alldeles för mycket konstiga tillbakablickar