(4)

Svart drama

e-bok


"Starka nerver krÀvs helt klart av lÀsaren."SkÄnska Dagbladet

Tillsammans med sin gravida mamma och hennes nye kille flyttar Tess, 17, till den sömniga idyllen FjĂ€rlunda. PĂ„ den nya skolan fĂ„r hon höra talas om en lĂ€rare som sĂ€gs spöka dĂ€r. För tjugofem Ă„r sedan omkom han i en explosion i kemisalen under mystiska omstĂ€ndigheter. PĂ„ Ă„rsdagen av olyckan skadas Jackie i samma kemisal nĂ€r en glasbĂ€gare fylld med svavelsyra exploderar. Ögonblicket före explosionen fĂ„r Tess en skymt av en svartklĂ€dd man som visar sig i salen. Men Ă€r det verkligen den döde lĂ€raren? Eller en bedragare? Och varför Ă€r det bara Tess som tycks se honom? NĂ€r Tess söker sanningen om den döde lĂ€raren blir hon alltmer övertygad om att denne blev mördad
Svart drama Ă€r en rysare om dödlig svartsjuka och bedrĂ€gligt rollspel som utspelar sig under nĂ„gra mörka oktoberveckor i en smĂ„stad i VĂ€rmland.

Magnus Nordin har bland annat skrivit den Augsustprisnominerade ”Prinsessan och mördaren” och Ă€ven de mycket uppskrivna och populĂ€ra böckerna ”Huset vid vĂ€gens slut” och ”Förföljaren” - thrillers som hĂ„ller lĂ€saren i ett fast tag.