(946)

Svalans torn

ljudbok och e-bok


Geralt letar efter sin skyddsling och lÀrling, Ciri, i denna fjÀrde del i den bÀstsÀljande serien The Witcher, som inspirerat den Netflix-producerade serien, dÀr Henry Cavill spelar huvudrollen som Geralt of Rivia. Böckerna, som legat pÄ New York Times bÀstsÀljarlista, Àr Àven grunden till TV-spelen: The Witcher, The Witcher 2: Assasin of Kings och The Witcher 3: Wild Hunt.

VĂ€rlden stĂ„r i brand och Ciri, arvtagerska till Cintras tron, Ă€r försvunnen. Hon har förklĂ€tt sig till en obetydlig tjuv och lever för första gĂ„ngen i sitt liv helt fritt utan att nĂ„gon vet vem eller var hon Ă€r. Det Ă€r inte bara hĂ€xkarlen Geralt och hans allierade som letar efter henne – bĂ„da sidor i det brutala krig som hĂ€rjar har skickat ut blint hĂ€ngivna legosoldater för att söka upp henne. Hennes brott har gjort henne ökĂ€nd och det finns nu bara en plats kvar att fly. Svalans torn vĂ€ntar 



UpplÀsare: Mattias Linderoth
LĂ€ngd:

4.4

946 recensioner

Johan

2024-03-11

Boken tar oss vidare lÀngs Geralts, men kanske mest Ciris öden. Det Àr mÄnga som vill komma Ät Ciri och hennes liv som medlem i rövarbandet RÄttorna har gjort henne efterlyst. Boken berÀttas lite avigt med tillbakablickar och redogörelser av olika personer. Lite rörigt, men det funkar bra för mig.

ahmed

2024-02-06

jÀttebra

Jelena

2023-12-04

Utdragen, onödig pedofili.