(0)

Supporthandboken

e-bok


Support Àr svÄrt!

Ingen person eller organisation Àr perfekt! VÄgar er supportorganisation ifrÄgasÀtta den egna verksamhetet för att söka efter förbÀttringar? DÄ kan det vara idé att anvÀnda supporthandboken. Materialet Àr ett effektivt sÀtt att anvÀnda medarbetarnas kompetens i förÀndringsarbetet. Tanken Àr att materialet ska fungera som diskussionsunderlag i arbetsgruppen. En mÀngd företeelser jÀmförs med den egna verksamheten. Hur gör vi idag? Kan vi bli bÀttre? Hur kan vi förÀndra?

För att beskriva en företeelse anvÀnds ofta exempel. De flesta exemplen Àr direkt eller indirekt hÀmtade ur verkligheten men Àr oftast omgjorda sÄ att det inte ska gÄ att hÀrleda till nÄgon person eller organisation.De företeelser som tas upp i boken finns i mÄnga verksamheter dÀr det förekommer nÄgon form av hjÀlp/support/service/ kundtjÀnst sÄ materialet kan anvÀndas i olika sammanhang.

Författaren Gunilla Carlsson som har lÄng supporterfarenhet vill visa pÄ sÄdant som Àr viktigt för att skapa effektiv support med nöjda kunder och motiverade medarbetare. Boken handlar mycket om kommunikation och samarbete men berör Àven andra delar som exempelvis stödsystem.

I boken finns en rollspelsövning för att deltagarna ska fÄ möjligheter att praktiskt trÀna kommunikation och förmÄgan att fÄnga in problem!