(2001)

Strandhotellet

ljudbok och e-bok


Egon, 85 Är och singel, upplever sitt livs mest omtumlande sommar. NÀr han och de övriga i pensionÀrsgÀnget ger sig ut i Ragnars nyinköpta segelbÄt gÄr det inte helt enligt plan. Ombord hittar de nÀmligen bÄtens tidigare Àgare, Gustav Sparre, död. Utan att tÀnka pÄ konsekvenserna bestÀmmer sig Egon och Ragnar för att slÀnga honom överbord, men olyckligtvis fastnar kroppen i en tamp. Det blir stor uppstÄndelse i Skanörs hamn nÀr bÄten anlöper med Gustav Sparre i slÀptÄg.

Det visar sig snabbt att han inte dött en naturlig död och Skanörs poliser har fÄtt ett komplicerat spaningsmord pÄ halsen. NÀr det kort dÀrpÄ intrÀffar ytterligare ett dödsfall i hamnen, riktas pressens blickar mot den idylliska badorten i söder. Samtidigt som kraven pÄ poliserna ökar, bestÀmmer sig Egon för att testa nÀtdejting. Under signaturen En charmör frÄn Skanör kastar han sig huvudstupa in i dejtingens förtrollade vÀrld. Det slutar i total katastrof.

Strandhotellet Àr fjÀrde delen i den humoristiska deckarserien Mord i Falsterbo, skriven av författarduon Christina Olséni och Micke Hansen. Humor och lÀttsamt hanterade mord i idyllisk smÄstadsmiljö Àr deras signum.


UpplÀsare: Anton Körberg
LĂ€ngd:

4.1

2001 recensioner

Ing-Marie

2024-03-17

Gillar verkligen bÄde böcker och upplÀsare

Sarolta

2024-03-02

Rolig och lĂ€ttsam bok , smĂ„skrattar under tiden jag lyssnar 😂 Bra upplĂ€sare

Anna

2024-02-14

underbar!!!!