(492)

Straffet

ljudbok och e-bok


År 55 e.Kr. har de listiga partherna invaderat det romerska Armenien och trĂ€ngt undan kung Rhadamistus. Den lokale befĂ€lhavaren general Corbulo gör allt för att kungen Ă„ter ska inta tronen, men hans förband bestĂ„r av odugliga och alltför fĂ„ mĂ€n. Cato och Macro kallas dit för att bringa ordning i leden. De har i uppgift att skapa ett oövervinnerligt förband av dessa arma soldater. Men hur ska det gĂ„ nĂ€r de oerfarna soldaterna fĂ„r i uppdrag att kontrollera en kung som Ă€r besatt av hĂ€mnd? Prefekt Cato och centurion Macro stĂ„r plötsligt inför en livsfarlig utmaning, dĂ€r Roms rykte om att vara ointagligt sĂ€tts pĂ„ spel.

Straffet Àr den efterlÀngtade sjuttonde delen i Simon Scarrows populÀra Silverörnserie, som fÀngslar lÀsarna med djupa kunskaper om det romerska riket kombinerat med spÀnning, rappa dialoger och hög nÀrvarokÀnsla.

Efter sexton inlÀsta böcker i Simon Scarrows Silverörnserie lÀmnar Torsten Wahlund över stafettpinnen till Harald Leander. Vi Àr mÄnga som tackar Torsten Wahlund för hans oerhörda bidrag till att sprida berÀttelserna om Cato och Macro till lyssnare och fans.


UpplÀsare: Harald Leander
LĂ€ngd:

4.0

492 recensioner

Fredrik

2024-04-03

Tyckte böckerna innan var jĂ€ttebra men klarar inte av att fortsĂ€tta serien pga upplĂ€saren. SupertrĂ„kigt😱 borde vara förbjudet att byta upplĂ€sare efter 16 böcker.. fy

stolpe76

2024-03-19

HÄller med om upplÀsaren. Annars var boken lika fÀngslande som dom tidigare.

Anders

2023-05-02

TyvÀrr har inte upplÀsaren samma kÀnsla i berÀttandet som den tidigare hade, vilket förtog en del av boken