(838)

Stolta hjärtan

ljudbok och e-bok


Jared är den typ av man som gör vad som krävs, och han backar aldrig för en utmaning. När jobbet som advokat leder honom till – eller rättare sagt mot – Savannah Morningstar kan ingenting stoppa honom. Varken hennes oförskämda sätt eller den tuffa attityd hon utrustat sig med.

Savannah är den typ av kvinna som aldrig ger sig. Hon slår tillbaka och segrar oftast, även när oddsen inte är på hennes sida. Ingen ska få komma åt henne.

När de två möts i rättssalen slår det onekligen gnistor mellan dem. Men allt eftersom tiden går anar Jared att Savannah döljer något under den hårda ytan. Hon är i knipa och behöver hjälp, och han är den enda som kan hjälpa henne.



3.9

838 recensioner

Maria

2023-08-31

Så bra författare

Yvonne

2023-06-04

En stark berättelse om fyra bröder och deras möten med kärleken. Deras fallgropar, insikter och inbördes mellanhavanden! En glädje att möta Nora Roberts igen! Tack!

Helena

2023-03-22

Äntligen var boken klar! Första boken var mycket bättre. Största anledningen varför jag inte gillade den var hur osympatisk människa Savannah var. Det var hennes regler/tankar som gällde och det beteendet ogillar jag starkt. Annars var väl allt runt omkring bra skrivet. Bryan var en härlig unge. Nu tar jag en paus från bröderna och deras respektive även om jag ser fram emot att höra om Cassies/Shaun.