(2087)

STHLM DELETE

ljudbok och e-bok


PÄ nytt möter vi Emelie och Teddy, det ofrivilliga paret frÄn Jens Lapidus storsÀljande Vip-rummet. Hon: nybliven advokat pÄ glassiga byrÄn. Han: kÄkfararen som försöker leva pÄ rÀtt sida lagen, numera som advokatbyrÄns fixare och specialutredare. I STHLM DELETE dras de in en hÀrva med djupa förgreningar i Stockholms olika vÀrldar, dÀr historien lever i nuet och hotar alla inblandade.

Ett larm gÄr och en vÀktare blir kallad till ett hus ute pÄ VÀrmdö.

DÀr vÀntar inget vanligt inbrott utan ett lik: en mÀnniska som blivit massakrerad.

En ung man pÄtrÀffas svÄrt skadad i nÀrheten av brottsplatsen. Han hÀktas som skÀligen misstÀnkt för mordet. Emelie Jansson Ätar sig i hemlighet att vara hans försvarare, trots att hennes arbetsgivare pÄ byrÄn Àr emot det.

Vem Àr den mördade pÄ VÀrmdö? Och varför leder sÄ mÄnga spÄr till Mats Emanuelsson, mannen som Teddy kidnappade för lÀnge sedan? Medan Emelie i hemlighet börjar nysta i fallet tvingas Teddy konfrontera sitt förflutna, samtidigt som hans vilsne systerson Nikola Àr pÄ vÀg att göra om alla hans misstag. Snart Àr de indragna i ett spel med galet höga insatser som fÄr vÄldsamma konsekvenser för dem alla.

STHLM DELETE handlar om mÀnniskor som försöker utplÄna sin bakgrund, som gör vad som helst för att ömsa skinn nÀr de satt allt pÄ spel. Den berÀttar om en vÀrld som raderar chanserna för vissa och ger andra enorma fördelar. Det hÀr Àr Jens Lapidus i explosiv högform.


UpplÀsare: Jonas Malmsjö
LĂ€ngd:

4.3

2087 recensioner

Isabel

2024-04-12

superbra!

Hanna

2024-02-27

Riktigt bra

Anders

2024-02-21

spÀnnande och bra fortsÀttning i serien.