(332)

Stenhuggarens dotter

ljudbok och e-bok


Den efterlÀngtade sjunde delen i romanserien SlÀkten!

Sissela Konradsdotter föds 1252 i smÄlandet Njudung. Hennes far Àr kÀnd för sin magiska förmÄga att förvandla stenar till konstverk. Hans berömmelse nÄr Ànda till kungaborgen i Stockholm, och han fÄr en inbjudan av kung Valdemar.

Dottern Sissela följer med till Stockholm och snart Àr hon en central del av kung Valdemars liv. Men maktstriderna och intrigerna pÄ kungaborgen tvingar henne pÄ flykt. Med sig fÄr hon kungens frilloson Eskil och den ring som under Ärhundraden burits av kvinnor i maktens nÀrhet. En dag mÄnga Är senare hinner verkligheten i kapp Sissela, och hennes hemligheter riskerar att avslöjas.

Stenhuggarens dotter Àr den sjunde fristÄende delen i Historiska Medias omtyckta romanserie SlÀkten. Ewa Klingberg tar lÀsaren med pÄ en dramatisk resa till en sÀgenomspunnen tid.


UpplÀsare: Anne-Li Norberg
LĂ€ngd:

3.9

332 recensioner

Eva

2022-08-20

Bra bok! Trevlig och behaglig upplÀsarröst.

7⁷

2022-07-15

Men vĂ€lkommen till aktuellt... Återigen har denna, annars spĂ€nnande och fĂ€ngslande serie, förstörts av att man valt en otroligt dĂ„lig upplĂ€sare. Är det förlagets mĂ„l att förstöra boken sĂ„ mycket som möjligt eller Ă€r de bara dum snĂ„lhet... Synd.. Sorgligt... Pinsamt... Eller Ă€r det en dold agenda... De som vĂ€ljer upplĂ€sare kanske helt enkelt inte tycker om ljudböcker... Om Ă€r fallet Ă€r valet klockrent

Anita

2021-12-28

Historien bra men boken svÄr /irriterande att lyssna pÄ dÄ upplÀsaren berÀttar som en nyhetsupplÀsare utan kÀnsla och Àr sÄ muntorr sÄ att det under hela boken Àr ett intensivt smackande ljud. En pina att lyssna igenom.