(57)

Starkast i klassen (e-bok+ljud)

e-bok


"Edvin letar i ryggsÀcken efter sitt Àpple. Han provar det lilla facket dÀr nere, men det Àr tomt. DÄ tittar han i sidofacket. Det Àr ocksÄ tomt. Han öppnar det stora facket. Det Àr alldeles svar dÀr nere. Edvin kan inte se nÄgot Àpple. Han letar och letar ... "

I dag börjar skolan och alla har sina ryggsÀckar med sig. Edvins mamma och pappa hann inte köpa nÄgon ny till Edvin, sÄ han fÄr ta en som pappa fÄtt frÄn sitt jobb. Den Àr rymlig och rejÀl med mÄnga fack. Ingen har en sÄ stor ryggsÀck som Edvin! Ibland kan det till och med vara svÄrt att se vad som finns i den, för att den Àr sÄ stor. Men man fÄr plats med mycket, bara man orkar bÀra allt ...

”Klass 1b” Ă€r en nyproducerad serie lĂ€ttlĂ€sta böcker som ingĂ„r i LĂ€tt att LĂ€sa. HĂ€r fĂ„r vi möta en skolklass i en serie fristĂ„ende böcker, dĂ€r varje bok har nĂ„got eller nĂ„gra av barnen i klassen som huvudpersoner. "Starkast i klassen" Ă€r en vardagsnĂ€ra, varm bok med hög igenkĂ€nningsfaktor i lĂ„gstadiemiljö. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat lĂ€sa sjĂ€lva.

Boken Àr roligt och fÀrgstarkt illustrerad av Christel Rönns med fartfyllda, söt-tuffa bilder. Helena Bross Àr författare, översÀttare och lÄgstadielÀrare, med en stor produktion av lÀttlÀsta böcker för nybörjarlÀsare bakom sig.

Tidigare utgiven under titeln "En rejÀl ryggsÀck".



4.2

57 recensioner

Anonym

2024-03-28

dnhmrumrnue%€##@@@##đŸ€ŹđŸ€ŹđŸ€ŹđŸ€ŹđŸ€źđŸ€źđŸ€źđŸ€ąđŸ€ŻđŸ€ŻđŸ™„đŸ™„đŸ™„đŸ˜źâ€đŸ’šđŸ˜źâ€đŸ’šđŸ˜źâ€đŸ’šđŸ˜ŽđŸ˜ŽđŸ˜ŽđŸ€đŸ€đŸ€

johannes

2023-02-23

En varm bok med hÀrlig igenkÀnningskomik.