(276)

Stad av glas

ljudbok och e-bok


Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i skuggorna om natten. Cassandra Clares "The Mortal Instruments" Ă€r den framgĂ„ngsrika internationella urban fantasy-serien som sĂ„lt 14 miljoner exemplar och översatts till 36 sprĂ„k. Clary kĂ€mpar för att rĂ€dda sin mammas liv, men för att fĂ„ hjĂ€lp mĂ„ste hon Ă„ka till Glasstaden, SkuggjĂ€garnas stad i hemlandet Idris. Men att ta sig in oinbjuden i staden Ă€r förbjudet enligt Lagen, och att bryta mot den kan straffas med döden
 KĂ€rlek Ă€r en dödlig synd och gamla hemligheter kan visa sig vara livsfarliga, nĂ€r Clary och Jace tillsammans stĂ„r upp mot Valentine, den ondskefulle före detta skuggjĂ€garen som ocksĂ„ Ă€r deras pappa! Stad av glas Ă€r den tredje delen i serien "The Mortal Instruments". De tidigare delarna heter Stad av skuggor och Stad av aska. Stad av skuggor har Ă€ven blivit storfilm, med Lily Collins och Jamie Campbell Bower som Clary och Jace, och inspelningen av Stad av aska Ă€r redan i full gĂ„ng.. LĂ€s mer pĂ„ www.cassandraclare.com.


UpplÀsare: Monika Wilkens
LĂ€ngd:

4.4

276 recensioner

Moa

2021-12-05

Böcker som denna Ă€r verkligen qnledningen till att man mĂ„ste kolla pĂ„ serien/filmen först och sen lĂ€sa böckerna😍 GĂ„r inte att jĂ€mföra, helt fantastiskt bra bok!!

Annicka

2021-03-14

SpĂ€nnande och lite magisk đŸ™ƒâ€ïž