(296)

Stad av aska

ljudbok och e-bok


Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. "The Mortal Instruments" Àr den framgÄngsrika internationella urban fantasy-serien som sÄlt 14 miljoner exemplar och översatts till 36 sprÄk.

Clary Fray önskar att livet bara kunde Ă„tergĂ„ till det normala. Men vad Ă€r normalt nĂ€r du Ă€r en demondrĂ€pande skuggjĂ€gare, vars mamma ligger medvetslös i en magipĂ„verkad koma och du plötsligt kan se varulvar, vampyrer och Ă€lvor pĂ„ gatorna?Clary försöker dra sig undan frĂ„n skuggvĂ€rlden för att kunna hĂ€nga mer med Simon (Ă€r han kanske mer Ă€n en vĂ€n?), men Jace tĂ€nker inte slĂ€ppa henne sĂ„ lĂ€tt. Och den enda chansen Clary har att hjĂ€lpa sin mamma Ă€r om hon söker upp Valentine, den ondskefulle skuggjĂ€garen som mördat hennes morförĂ€ldrar – och dessutom Ă€r hennes pappa 


Stad av aska Àr den andra delen i serien "The Mortal Instruments". Första delen i serien heter Stad av skuggor. Stad av skuggor har Àven blivit storfilm, med Lily Collins och Jamie Campbell Bower (Caius i Twilight-filmerna) som Clary och Jace. LÀs mer pÄ www.cassandraclare.com.


UpplÀsare: Monika Wilkens
LĂ€ngd:

4.3

296 recensioner

Dovakiin

2023-03-16

VÀldigt bra, Àr ett mÄste om man gillar fantasy.