(348)

Spring dig fri!

ljudbok


En inspirationsbok full av endorfiner! Kenneth Gysing visar med övertygande entusiasm och mycket humor att löpning inte behöver vara kravfyllt eller komplicerat utan ett enkelt sÀtt förhÄlla sig till livet.

MÄnga av oss springer nÄgra rundor inför sommarsÀsongen eller plÄgar oss igenom nÄgra pass efter julhelgerna. Kenneth Gysings förhÄllande till löpning Àr ett helt annat. Han springer flera gÄnger i veckan, Äret om, i alla vÀder och oavsett vad som hÀnder i livet. Kenneth Àr löpare. Han Àter, jobbar, sover, andas - och springer. Löpningen har tagit honom genom livets olika skeenden.

Spring dig fri! Àr inte en faktabok med trÀningsscheman och kostupplÀgg, den handlar inte om vikten av att stretcha eller hur man nÄr fram till det perfekta löpsteget. Den handlar om löpning ett sÀtta att förhÄlla sig till livet. Den handlar om lÄnga springturer genom Dalarnas djupa skogar, om svett och kamp bland höga berg i Himalaya, om att springa vilse i dallrande hetta i den mest avlÀgsna av Indiens saltöknar. Den handlar ocksÄ om vardagsglÀdjen i att springa pÄ smÄstigar en tidig morgon i april.


UpplÀsare: Kenneth Gysing
LĂ€ngd:

3.2

348 recensioner

Lennart

2024-02-28

Inspirerande

Emma

2023-09-14

HÀrlig lyssning med spÀnnande historier om hissnande lopp och igenkÀnning i löpningens magi!

Hannes

2023-01-09

Han Àr rolig, Gysing, bra pÄ att skriva, pÄ sitt sÀregna sÀtt. Rekommenderas till sÄvÀl löpare som ickelöpare.