(10656)

Spindeln

ljudbok och e-bok


"Kepler vet hur man skapar en bladvÀndare ... Historien Àr skickligt uppbyggd, utan minsta transportstrÀcka eller onödiga kurva och med smarta vÀndningar och stegrande spÀnning. Man slukar boken likt en tv-serie pÄ Netflix" Göteborgs-Posten

"en mördarjakt med stora kÀnslor, högt tempo och mycket pÄ spel" Norra SkÄne

För tre Ă„r sedan fick Saga Bauer ett vykort med en hotfull text om en pistol med nio vita kulor – varav en vĂ€ntar pĂ„ Joona Linna. Det stod att hon var den enda som skulle kunna rĂ€dda honom. Hon visade kortet för Joona, men tiden gick och hotet bleknade som en meningslös provokation. Fram till nu.

En sÀck med en nÀstan fullstÀndigt upplöst kropp hittas fastsurrad i ett trÀd i KapellskÀr. PÄ mordplatsen Äterfinns en mjölkvit patronhylsa. Via komplicerade gÄtor börjar en bestialisk förövare ge polisen möjligheten att stoppa serien av mord.

Joona Linna och Saga Bauer kÀmpar sida vid sida för att lÀgga pusslet och rÀdda de utsedda offren innan det Àr för sent. Den vÄldsamma jakten blir alltmer desperat. Kanske Àr denna seriemördare omöjlig att stoppa, kanske sitter de redan fast i spindelnÀtet.


UpplÀsare: Jonas Malmsjö
LĂ€ngd:

4.3

10656 recensioner

monisjoberg

2024-04-18

Jona Linna för alltid i mitt hjĂ€rta ♄

Christel

2024-04-08

Helt sÀker pÄ att den blir film en dag! Ser den i huvudet under lÀsningen. SpÀnnande och obehaglig pÄ samma gÄng.

Nathalie

2024-04-08

Delvis bra och spĂ€nnande, men lite vĂ€l ”otrolig” ibland.