(1)

Spindeln

e-bok


Spindeln Àr den tredje delen i den stora spÀnningsroman serien om den nutida utvandringen frÄn Sverige och norra Europa till Spanien.

Spindeln gör verkligen skÀl för sitt beryktade smeknamn. Spindeln har med Ären fÄtt allt mer makt och rikedom. Faktum Àr att han byggt upp ett internationellt imperium. Mitt i detta spindelnÀt sitter han i centrum och drar mÀsterligt i alla trÄdar.

De engelska superdetektiverna Kevin Dorsey och Mark Taylor fÄr hjÀlpa den spanska och internationella polisen att jaga den gÀckande skuggan.

«Peters deckare/thriller Àr inte bara en spÀnningsroman, den Àr Àven en skildring av hur det Àr att flytta till Spanien frÄn Sverige, vilket nÄgra av hans huvudpersoner gjort. Hans miljöbeskrivningar Àr mycket bra och den som inte redan Àr bosatt i Spanien mÄste fÄ stor lust att ta ett sÄdant beslut. Jag vill verkligen ge författaren ett bra betyg och jag rekommenderar den för inköp. Ser fram mot eventuella fortsÀttningar»

Iwan Morelius, hedersmedlem Svenska Deckarakademin

Nu kommer alltsÄ fortsÀttningen! Den tredje delen i serien - Spindeln!

SpÀnningsromanen utspelar sej mest pÄ Costa Blanca i Spanien, men Àven i Sverige och pÄ sagoön Jersey dÀr ett urgammalt hus gömmer pÄ förunderliga hemligheter.



1.0

1 recension

Ingrid

2022-11-18

Upprepningar, svulstiga adjektiv som gör texten svÄrsmÀlt och tröttsam.