(1416)

Spelet

ljudbok och e-bok


Hannah Wells har Ă€ntligen hittat nĂ„gon som intresserar henne. Problemet Ă€r bara att han inte vet att hon existerar. Även om hon Ă€r sjĂ€lvsĂ€ker pĂ„ alla andra sĂ€tt sĂ„ Ă€r just förförelse en fĂ€rdighet hon saknar. Den enda lösningen Ă€r att ta till svartsjuka som vapen, Ă€ven om det innebĂ€r att hon mĂ„ste stĂ„ ut med att hjĂ€lpa en irriterande hockeykapten att höja sina betyg.

Garrett Graham har alltid drömt om att bli en professionell hockeyspelare. Men hans fallande betyg hotar drömmen och han behöver nu en privatlÀrare. Vem passar bÀttre Àn Hannah? Speciellt nÀr det enda som behövs för att sÀkra betygen Àr att göra en annan kille svartsjuk. Men nÀr en ovÀntad kyss leder till mer inser Garrett snart att han inte bara vill vara en bricka i Hannahs spel. Nu mÄste han bara visa henne att killen hon behöver Àr nÀrmre Àn hon tror.

SPELET Àr den första boken i den bÀstsÀljande Off Campus-serien. Serien har hyllats till skyarna och Àr en gripande berÀttelse med mÀngder av humor och romantik. Med karaktÀrer fulla av personlighet Àr den en favorit för mÄnga dedikerade romancelÀsare.

Elle Kennedy Àr en kanadensisk författare vars böcker har varit pÄ bÀstsÀljarlistorna hos New York Times, USA Today och Wallstreet Journal. Med sina starka kvinnoportrÀtt och sexiga berÀttelser Àr hon en favorit hos mÄnga lÀsare av modern romance.


UpplÀsare: Ella Schartner
LĂ€ngd:

4.2

1416 recensioner

Lina

2024-04-15

Rolig, trollbindande, lyfter tunga Àmnen och sÄ skönt att det inte blir ett triangeldrama utan dramat skapas av annat!

Anonym

2024-04-05

Toppen!

Julia

2024-04-05

Bra men nÄgot förutsÀgbar