(20)

Speldosans hemlighet

ljudbok och e-bok


Emma kommer över en vacker gammal speldosa pÄ auktion, ovetandes om att den döljer en mÀrklig hemlighet. Det leder till att hon och Carl-Fredrik dras in i ett nytt mysterium i Sörbodane och de inser snart att det finns folk som gör vad som helst för att fÄ tag pÄ speldosan. Vad Àr historien bakom den, och varför vill deras gamla fiende Pernilla Skarp sÄ desperat Ät den?

Men Johan Skarps dotter Ă€r inte den enda som stĂ€ller till det för de tvĂ„ vĂ€nnerna. Vem Ă€r den otĂ€cka figuren som jagar dem pĂ„ motorcykel och visst Ă€r det vĂ€l nĂ„gon som smyger runt vid Emmas hus? Dessutom mĂ„ste hon och Carl-Fredrik hantera de kĂ€nslor som plötsligt finns mellan dem. Allt kĂ€nns lite annorlunda 
 Fast inte pĂ„ ett dĂ„ligt sĂ€tt. Ska de kunna förbli vĂ€nner, trots allt det nya?

Speldosans hemlighet Àr den tredje fristÄende delen i Mysterierna i Sörbodane, en serie dÀr gÄtor frÄn det förflutna vÀvs samman med nutidens mysterier i den lilla byn.

Annika Billberg Ă€r född 1975 i Östersund, vĂ€xte upp i Jönköping men bor numera i Enebyberg, Stockholm. Hon arbetar som egenföretagare och rĂ„dgivare inom kommunikation. Inspiration tillMysterierna i Sörbodane har hon tagit frĂ„n sina egna somrar som hon tillbringade i den lilla byn i Dalsland.


UpplÀsare: Linda Bengtzing
LĂ€ngd: