(2171)

Sommarskuggan och halloween-buset

ljudbok och e-bok


Nu rÀcker det med bus och skuggslem, sÀger Angelika Prick högt för sig sjÀlv.

Förste skuggjÀgare Angelika Prick Àr ute pÄ ett viktigt uppdrag: hon ska gömma Sommarskuggans magiska drÀkt. Just nu ligger den nedpackad i en tung trÀkista lÀngst bak i lastutrymmet pÄ hennes bil, och snart kommer den att vara inlÄst för alltid!

Sommarskuggan har under flera somrar lurat barn och vuxna i programmet Sommarlov. Den magiska drÀkten Àr stÀndigt pÄ jakt efter sin utvalda person, om den skulle hitta den sÄ blir Sommarskuggan fullÀndad! Det fÄr bara inte hÀnda, och det Àr dÀrför Angelika Prick nu ska se till att drÀkten stoppas en gÄng för alla.

Men pÄ vÀgen till gömstÀllet hÀnder nÄgot mÀrkligt som gör att skuggkistan rullar ut ur Angelika Pricks lastbil och hamnar i den lilla staden som alltid doftar kex.

Samtidigt förbereder sig Singoallaskolan för halloween och den Ärliga pumpajakten. Nu gÀller det att hitta drÀkten innan den hittar sin utvalda person. BÀstisarna Puck och Sasha utses till skuggjÀgare och fÄr det viktiga uppdraget: Att stoppa och fÄnga Sommarskuggan!

Sommarskuggan Àr en av SVT:s absolut populÀraste karaktÀrer. Nu kommer Àntligen böckerna om barn tv:s frÀmste busare. HÀrliga, mysrysliga Àventyr skrivna av Tina Mackic, som till vardags skriver tv-manus om just det, Sommarskuggan.


UpplÀsare: Angelika Prick
LĂ€ngd:

4.4

2171 recensioner

Timmy

2024-03-16

spÀnnande och lite lÀskig

Niklas

2024-02-28

SpÀnnande och rolig

Lisa

2024-02-21

det var jÀtte bra!