(119)

Sommaren med Sunshine och Margot

ljudbok och e-bok


Systrarna Baxter har aldrig haft tur i kÀrlek. Men den hÀr sommaren Àr Sunshine och Margot fast beslutna att Àndra pÄ det.

Som personlig coach i vett och etikett lĂ€r Margot sina klienter att smĂ€lta in. Men hon har aldrig haft en klient som Bianca, en Ă„ldrad filmstjĂ€rna som gjort sig kĂ€nd – eller ökĂ€nd – genom att chockera. Att lĂ€ra henne att uppföra sig som en korrekt diplomatfru Ă€r lĂ€ttare sagt Ă€n gjort och krĂ€ver att Margot flyttar in hos Bianca för att ge henne privatlektioner. I huset som Ă€gs av hennes hemlighetsfulla son, Alec.

Sunshine har alltid offrat allt för att jaga efter mĂ€n – som i slutĂ€nden dumpat henne. Men den hĂ€r gĂ„ngen ska hon skĂ€rpa sig, ta sin examen, fokusera pĂ„ sitt jobb som barnflicka och lĂ„ta bli att falla för fel man. SĂ€rskilt inte för den snygga singelpappan som rĂ„kar vara hennes arbetsgivare.

Sommaren med Sunshine och Margot Ă€r en ny, fristĂ„ende roman av Susan Mallery – en berĂ€ttelse fylld av humor, kĂ€rlek, familjerelationer och oemotstĂ„ndliga miljöer.


UpplÀsare: EvaMaria Oria
LĂ€ngd:

4.0

119 recensioner

Elisabet

2024-03-28

en bra bok

Maria

2024-03-03

annorlunda och bra

Elisabeth

2024-02-13

som vanligt en bra bok av Susan Mallery