(755)

Sommar med Sonja och Susanne

ljudbok och e-bok


Kortromanen ”Sommar med Sonja och Susanne” utspelar sig några år innan livet vändes upp och ner för Sonjas tre väninnor – Rebecka, Maggan och Susanne – i och med Sonjas död. Äntligen får vi veta mer om hur Sonja planerade sitt testamente. Nu har turen kommit till Susanne.

I förhistorien till succéromanerna åker väninnorna till ett somrigt London. Michael ska gifta sig och Sonja har god lust att redan nu presentera honom för Susanne, som hon vet är hans perfekta partner.

I den här tredje och avslutande delen slutför Sonja planeringen av testamentet och tar farväl av personer som betyder mycket för henne.

Åsa Hellberg skriver som alltid med mycket humor, massor av värme och en seriös underton om kärlek och framför allt om sann vänskap.



4.2

755 recensioner

Catharine

2024-01-26

Finns inget annat ❤️ så fint 🙏🏻 önsketänkande 🙏🏻 man får fly från verkligheten 🙏🏻❤️ jättefin berättelse, önsketänkande ❤️ älskar det🙃 denna bok 📕

Annelie

2023-07-17

Jag är glad att jag läste trilogin först. Alternativt så läs dessa tre Sonja-böckerna innan. Men läs alla för att förstå sammanhanget. Kan varmt rekommendera dem.

Karin

2023-05-06

Dålig och konstig