(286)

Sommar i strandhuset

ljudbok och e-bok


VÀlkommen tillbaka till strandhusen i Everdeen - en tillflykt för vilsna hjÀrtan!

Sommaren Àr pÄ vÀg och Robyn och Jake hÄller pÄ att planera sitt bröllop. Det ska Àga rum i familjens lilla strandhus i Devon, och planerna inkluderar en picknick vid det glittrande vattnet, mÀngder av dans och rosébubbel. Det kommer att bli fantastiskt.

Men Robyn Àr mer oroad Àn förvÀntansfull. Hon kan nÀmligen inte sluta tÀnka pÄ den dÀr lÄdan hon fick pÄ sin artonÄrsdag, och alla hemligheter den kan tÀnkas innehÄlla. VÄgar hon verkligen öppna den dörren till sitt förflutna? Den kan antingen hjÀlpa Robyn - eller krossa hjÀrtat pÄ de hon Àlskar allra mest. Hur ska hon veta vad som Àr rÀtt?

Sommar i strandhuset Àr den andra, fristÄende delen i Veronica Henrys varma serie om den lilla havsorten Everdeen. Att lÀsa en Henry-bok Àr som att resa till en godhjÀrtad plats man aldrig vill lÀmna. Hennes böcker har blivit stora favoriter i Sverige och har sÄlt i 80 000 exemplar sedan den första, Familjereceptet, slÀpptes 2019.


UpplÀsare: Kerstin Andersson
LĂ€ngd:

3.9

286 recensioner

Lena

2022-02-04

HÀrlig bok och en av de bÀsta upplÀsarna. Det enda jag saknade var nÄgon koppling till den tidigare strandhus boken. Hade vÀntat mig att nÄgra av de personerna flÀtades samman pÄ nÄgot sÀtt med de hÀr. Eller i alla fall var med i utkanten av berÀttelsen. Annars jÀttebra bok.

Majsan

2021-10-28

En underbar bok.

Bodil

2021-10-06

Allt var perfekt, alla personer helt perfekta, inte nÄn liten djÀvul sÄ lÄngt ögat nÄdde. Det stod mig upp i halsen till slut. Annars en söt historia med "happy end".