(1802)

Som om ingenting hänt

ljudbok och e-bok


Lisa flyttar hem med familjen till Glättringe, där hon vuxit upp. Hon ska i lugn och ro packa upp och styla sitt nya hem. Men det tänkta livet förändras snabbt när hennes mamma insjuknar och Lisa måste ta hand om mammas café.

Det blir en hektisk tillvaro med brödbak, stamkunder och missnöjda medarbetare. Hon utsätts för en mängd prövningar men börjar trots allt snart att trivas. Tillsammans med sin syster bestämmer hon sig för att ta över caféverksamheten som de tänker ge ett ansiktslyft.

Lisas man börjar samtidigt bete sig konstigt. Vad är det som händer, hon känner inte igen honom. Till slut får hon svaret som chockar henne. Hennes värderingar och hennes äktenskap sätts på prov. Vem är hon egentligen gift med och vem kan hon lita på?

Som om ingenting hänt är en berättelse om vänskap, relationer och att nå sina mål även i motgångar. Att samla kraft nog att möta sin omgivning när livet inte blir riktigt som man tänkt sig och de som stått en närmast sviker.

Det är författaren Anette Nybergs debutroman. Hennes mål är att skriva böcker som berör i genren relationsroman och feelgood. Det kommer att komma en fristående uppföljare där vi kan följa Lisa framöver i feelgoodserien om Glättringefasaden.



3.5

1802 recensioner

Vonni

2024-02-21

Väldigt omständigt skrivet

Göran

2024-02-04

Fängslande Jättefin ljudbok

Pia

2023-12-28

gillar inte uppläsaren