(281)

Som om det inte var nog

ljudbok och e-bok


Lisa kÀmpar febrilt för att fÄ livspusslet att gÄ ihop. Separerad frÄn sin man som vÀdjar om att de ska försöka pÄ nytt trots att han slagit hennes tillvaro i spillror och Àven fortsÀtter att chocka henne med ovÀntade besked. Hur tÀnker han?

Att driva ett café och vara ensamstÄende med barnen Àr en utmaning. Samtidigt inser Lisa att hon mÄste utöka verksamheten om hon ska kunna försörja sig och barnen.

De förĂ€ndringar hon gör utmanar dessvĂ€rre personalen och hon fĂ„r Ă„terigen kĂ€nna pĂ„ att det inte Ă€r sĂ„ lĂ€tt att vara chef. Även andra sĂ€tter kĂ€ppar i hjulen för henne och Ă€ventyrar alla planer.

Det finns dock en person som bidrar till att hÄlla henne över vattenytan och hon lÀngtar efter de stunder dÄ han kommer in pÄ fiket.

"Som om det inte var nog" Àr andra delen om Lisa i GlÀttringe. Precis som i första delen, "Som om ingenting hÀnt", handlar denna om livet och vardagen. Om att kÀmpa vidare nÀr det sker ovÀntade vÀndningar och vÀnnerna och kÀrleken Àr lÄngt borta.

Anette Nyberg skriver böcker som berör i genren relationsroman och feelgood. IgenkÀnning i en vardagsroman Àr det vi som lÀsare fÄr. Denna bok ingÄr i en feelgoodserie och Àr en fristÄende uppföljare om GlÀttringefasaden.



3.8

281 recensioner

Göran

2024-02-09

En Fantastisk Underbar ljudbok SĂ„n Njutning att lyssna Underbart Tack Majvi 🙏🙏🙏

Carina

2023-10-13

sÄÄÄÄÄÄÄÄ trÄkig och förutsÀgbar, hur mÄnga "adrenalinet pumpade runt"...alldeles röd i ansiktet kan man fÄ med i en och samma bok

Maria

2023-05-10

BÀttre Àn första boken