(617)

Som ljuvaste honung

ljudbok och e-bok


Den nyutbildade sjuksköterskan Hanna bor i en lÀgenhet i Malmö tillsammans med Anton. Saken Àr bara den att de gjorde slut för tvÄ mÄnader sedan, och Anton verkar inte ha nÄgra planer pÄ att flytta ut.

Kort dĂ€rpĂ„ blir morfars gamla hus till salu och Hanna blir överlycklig nĂ€r hon fĂ„r köpa det. Äntligen fĂ„r hon möjlighet att ta tag i sin dröm om att fixa till den lilla gĂ„rden och göra den till sitt eget hem. Hon ska bort frĂ„n Malmö och framförallt bort frĂ„n Anton. Med ett nytt hus och ett nytt jobb blir detta en nystart för Hanna. VĂ€l pĂ„ plats blir hon varmt vĂ€lkomnad av grannskapet och fĂ„r nya vĂ€nner i Lisa och Kajsa. Tillsammans tar de sig an ett projekt för att lyckas med sina respektive hobbydrömmar. Lisa gör glaskonst, Kajsa fĂ€rgar med vĂ€xtfĂ€rg och syr klĂ€der medan Hanna tillverkar egna hudvĂ„rdsprodukter.

Samtidigt verkar Anton inte vilja lÀmna Hanna ifred och hon undrar om hon nÄgonsin kommer att bli fri frÄn honom. Och vad gör Hanna nÀr hon blir förÀlskad pÄ nytt, trots att hon lovat sig sjÀlv att vara singel ett tag?

Som ljuvaste honung Àr den första, fristÄende delen i serien Morfars gÄrd.

Linnea Carlsson har arbetat inom bÄde öppen och sluten vÄrd. Som ung blev hon intresserad av att tillverka högklassiga hudvÄrdsprodukter av naturliga rÄvaror. Andra intressen Àr odling av egna kryddor och örter. Hon Àlskar att lÀsa och började skriva pÄ allvar som vuxen.


UpplÀsare: Frida Bergh
LĂ€ngd:

3.4

617 recensioner

Petra

2024-02-17

Tyckte boken var helt ok men upplÀsaren var mindre bra

Anette

2024-02-06

Handlingen helt ok men upplÀsaren var en besvikelse dÄ betoningen blev fel flertal gÄnger.

Anonym

2024-01-20

Ganska utdragen men annars vÀldigt bra :)