(27)

Som du fattas mig

ljudbok och e-bok


Saga har aldrig trott pÄ det övernaturliga, hon har till och med hÄnat folk som gjort det. Men nÀr hon sjÀlv upplever nÄgot som hon inte kan förklara, vet hon inte lÀngre vad hon ska tro. Det hela började med att Theo, en kille frÄn en annan skola som hon knappt kÀnde, fick ett foto skickat till sig pÄ sin mobil. Fotot var sÀnt frÄn Sagas nummer. Det vara bara det att Saga aldrig hade skickat nÄgon bild till Theo.

SÄ, vem var det dÄ?

Fler mystiska foton skickas till Theo frÄn Sagas mobil och snart bestÀmmer de sig för att försöka lösa den mystiska gÄtan tillsammans. Men ju mer de grÀver i mysteriet, desto fler blir frÄgorna. Varför kÀnns det som om nÄgon förföljer dem? Och vem Àr det som gÄr genom rummet pÄ natten?

"Som du fattas mig" Àr en spÀnnande berÀttelse om mörka hemligheter och skuggor ur det förflutna. Men det Àr ocksÄ en fin historia om saknad och vÀrdet av Àkta vÀnskap.

Elin Lindholm Àr född 1984, bosatt i Borensberg och arbetar som lÀrare. Hon debuterar som författare med ungdomsboken Som du fattas mig och en uppföljare Àr pÄbörjad. Elin har ett stort engagemang i att fÄ barn och unga att röra pÄ sig och hÄller sedan nÄgra Är tillbaka i fyspass för barn och deras förÀldrar.



4.1

27 recensioner

Anna

2020-12-11

SpÀnnande och rörande, drivande och vÀlskriven. Passar Àven en sprÄkintresserad och bokkrÀsen lÀrare som jag. LÀs den!