(817)

Solglimtar bland molnen

ljudbok och e-bok


En ny fristÄende del i Ali McNamaras omÄttligt populÀra serie om St Felix!

Meteorologen Sky tycker inte om överraskningar. Efter en lĂ€ngre tids sjukskrivning tar hon ett enkelt uppdrag pĂ„ en ö utanför kuststaden St Felix i Cornwall. DĂ€r ska hon bevaka vĂ€dret efter att det inkommit en rad mĂ€rkliga vĂ€derrapporter. Även om Sky egentligen Ă€r alldeles för överkvalificerad för jobbet ser hon fram emot att Ă€ntligen fĂ„ börja arbeta igen. Vad hon inte har rĂ€knat med Ă€r att hon ocksĂ„ mĂ„ste samarbeta med Sonny Samuels - en sjĂ€lvsĂ€ker och pladdrig vĂ€derpresentatör som knappt kan skilja pĂ„ en storm och en tsunami.

Men snart inser Sky att det faktiskt Àr nÄgot skumt som pÄgÄr i St Felix. Och inte bara nÀr det kommer till vÀdret. Med hjÀlp av Sonny och Walter, en Àldre amatörmeteorolog som har sina egna metoder, försöker Sky lösa mysteriet. Samtidigt mÄste hon hÄlla sin dolda sjukdom i schack och nÀr de nÀrmar sig gÄtans lösning tvingas Sky ifrÄgasÀtta allt hon trodde att hon visste om vÀdret, sig sjÀlv ... och Sonny.

Ali McNamara Àr en av Storbritanniens mest Àlskade feelgoodförfattare och hennes böcker har sÄlts i hundratusentals exemplar. Hon skriver böcker fulla av vÀrme, ljuvliga miljöer och mÀnniskor som Àr lÀtta att tycka om. Böcker som fÄr en att mÄ bra.

"Solglimtar bland molnen" Àr fjÀrde delen i serien, men alla delar kan lÀsas fristÄende.


UpplÀsare: Hedvig Lagerkvist
LĂ€ngd:

3.9

817 recensioner

Peter

2023-12-30

đŸ‘đŸŒ

Ylva

2023-07-30

trevlig feel good

Caroline

2023-07-20

En mysig berÀttelse.