Solens dotter

LĂ€s och lyssna gratis i 30 dagar

Solens dotter

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Solens dotter

LĂ€s och lyssna gratis i 30 dagar

Luta dig tillbaka med Nextorys app och hitta din nÀsta historia bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Solens dotter

4.25 12 betyg
Damiana tror att hon Àr precis som alla andra. En vanlig ung kvinna, dotter till ett bondepar i riket Gafåmia. Men hon bÀr pÄ hemligheter. FörmÄgor som skulle fÄ henne brÀnd pÄ bÄl om nÄgon visste.

Sandreon Ă€r Åskgudens son och har förberetts hela livet inför mötet med Solgudens dotter. Han mĂ„ste döda henne för att rĂ€dda sitt rike och Ă„terupprĂ€tta balansen.

Mötet mellan Damiana och Sandreon blir inte som nÄgon av dem förvÀntat sig. De har all anledning att hata varandra men ju mer de lÀr kÀnna varandra, desto svÄrare blir det att förneka de kÀnslor som börjar spira.

Men profetian Àr tydlig. En av dem mÄste dö.

Solens dotter Àr Anna Granbergs debutroman och Àr en förtrollande fantasy romance om ljusets makt över mörkret.

"En gnistrande debut, helt omöjlig att lÀgga ifrÄn sig." - Alice Ekström, Författare

”Denna resa har varit ett sĂ„dant nöje. FrĂ„n att jag började lĂ€sa, kĂ€nns det som att jag hĂ„llt andan. Ni vet nĂ€r det kĂ€nns som att man inte ens lĂ€ser lĂ€ngre? Man Ă€r i boken, en del av boken - sĂ„ kĂ€nns det att lĂ€sa denna sagan.” – Victoria, @mostpotentebooks

”Solens dotter bjöd pĂ„ en förtrollande lĂ€sning, och jag njöt varje sekund ...” – Ida, @idasrecensioner

Solens dotter Àr tillgÀnglig som e-bok.

 • E-bok

  Publicerad : 2021-04-08

  SprÄk: Svenska

  Förlag E-bok: Seraf förlag

  ISBN E-bok: 9789188487681

Visa mer

4.3

12 betyg
 • Cecilia

  2021-09-25

  Episkt underbar kÀrleksaga!!

 • Wilma

  2021-08-24

  Precis som blurben sÀger sÄ Àr detta en gnistrande debut. Solens Dotter Àr en otroligt vÀlgjord fantasy med ett fantastiskt magisystem, vÀrldsuppbyggnad och miljöbeskrivningar. Den hÀr boken visar dig bara inte ett Àventyr, den bjuder in dig till det. Magisystemet i den hÀr boken Àr unikt och inte som nÄgon jag lÀst om hittills. Jag som Àlskar mytologi och astronomi Àlskade det. Det Àr gudar, stjÀrntecken, speciella och Àven vanliga förmÄgor, halvgudar och mycket mer. Jag lÀngtar efter att, tillsammans med karaktÀrerna, fÄ utforska och lÀra mig mer om bÄde all oupptÀckt magi samt vÀrlden och dess historia. Intrigerna Àr medryckande, men ibland upprepande. PÄ mÄnga stÀllen kÀndes det som att handlingen stod stilla och stampade pÄ samma stÀlle. Det gjorde tyvÀrr att det blev segt till och frÄn. Detta Àr en enemies-to-lovers berÀttelse och den lÄngsamt bubblande romansen tog tid pÄ sig, vilket var bra för det gör det mer Àkta men dÀremot blev det istÀllet för snabb vÀndning mot slutet. Jag hade gÀrna velat se det vÀxa till lite tidigare sÄ skulle slutet blivit mer lagom. Trots detta, sÄ tyckte jag att det var en otroligt fin utveckling att uppleva.

 • Idas

  2021-08-18

  Vilken otroligt spÀnnande, vÀlskriven och fÀngslande debut! Solens dotter fÄngade mig redan pÄ första sidan med dess magiska miljöbeskrivningar och trovÀrdiga, unika karaktÀrer. Damiana Àr en av mina nya favoritkaraktÀrer, allt pÄ grund av hennes enorma styrka och kraft. Kemin mellan henne och Sandreon Àr dessutom spirande och magisk, det var helt underbart att lÀsa om en sÄdan farlig men hÀrlig kÀrlek. Varje kapitel innehÄller nya och spÀnnande moment, och jag hann aldrig tÀnka pÄ vad som skulle hÀnda hÀrnÀst utan att nÄgot omvÀlvande och nervkittlande hÀnde. Det var ett magiskt Àventyr att lÀsa Solens dotter, och Anna Granberg har ett medryckande skrivsÀtt som gör att man kan se alla miljöer och karaktÀrer framför sig. Solens dotter bjöd pÄ en förtrollande lÀsning och jag njöt varje sekund. Alla smÄ detaljer, sÄsom djuren och naturen, binds samman och bildar en spÀnnande fantasy romance som jag starkt kan rekommendera. Det Àr böcker som denna som visar att svensk fantasy Àr sÄ underbart fantastiskt. Starkt tips! idasrecensioner.se

Ladda fler
Skriv en recension genom att ladda ner appen
img

Hundratusentals historier vÀntar

LÀs och lyssna hur mycket du vill. Du vÀljer sjÀlv nÀr du vill byta eller avsluta ditt abonnemang.

image

Roligare Àn nÄgonsin med böcker

Fler Àn 11 000 lÀsare har gett Nextory fem stjÀrnor i betyg pÄ App Store och Google Play.

image

Bokutmana dig sjÀlv

SÀtt upp egna lÀsmÄl och följ din egen bokstatistik med funktionerna Bokutmaningen och LÀsdagboken.