(1870)

Socialgrupp noll

ljudbok och e-bok


NÀr en Àldre kvinna utsatts för ett utstuderat överfallsrÄn av en grupp nordafrikanska ungdomar i centrala Göteborg leder det till ett stort massmediapÄdrag och regionpolischefen tillsÀtter extra resurser med fokus pÄ gÀng- och invandrarrelaterat vÄld.

Kriminalkommissarie Ingrid Bergman Àr tillbaka pÄ jobbet efter en kortare tids förÀldraledighet. Hon börjar med att pÄ deltid se över kalla fall och vÀljer ett Àrende som fick stor uppmÀrksamhet eftersom endast offrets huvud hittades. Det mer Àn tjugofem Är gamla olösta mordet pÄ en kvinnlig lÄgstadielÀrare utvecklas Ät ett helt annat hÄll Àn vad hon har kunnat förutse.

Under en kartlÀggning i ett naturreservat norr om Göteborg pÄtrÀffas en uttjÀnt brunn innehÄllande kroppar i olika stadier av förruttnelse. Identifieringen drar ut pÄ tiden. Snart inser Ingrid att det finns en koppling till mordet hon utreder frÄn början av nittiotalet och att mördaren förstÄtt att de Àr honom pÄ spÄren.

"Socialgrupp Noll" Àr en bok som handlar egoism, maktmissbruk och grÀnslöshet. Det Àr den sjÀtte och fristÄende delen i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman vid utredningsenhetens sektion för grova brott i Göteborg.



4.1

1870 recensioner

Lena

2024-03-27

Kjell lÀser sÄ bra. Han gör Nilsson bÀst

Kenth

2024-02-23

Mycket bÀttre Àn nÄdastöten. Nu en lagom dos av Ingrid men vad hÀnde med första fallet?

Britt-Inger

2024-02-11

.