(4509)

Smuts

ljudbok och e-bok


Jonas Wahl Àr framgÄngsrik advokat. Han har en stark och vacker fru, fina barn och ett i varje detalj designat hus. Jonas karriÀr har tagit ordentlig fart och han har fÄtt ett erbjudande frÄn TV att kommentera en traffickingrÀttegÄng som dominerar Sveriges nyhetsbevakning. Vad ingen vet Àr att han spelar ett mycket högt spel i medias strÄlkastarljus.

Hustrun Rebecca hanterar sin chefsposition pÄ TV perfekt och borde kunna luta sig tillbaka dÄ barnen mÄr bra och alla berömmer henne för deras vackra hus. Men det finns en krypande kÀnsla av att allt inte stÄr rÀtt till och Rebecca undrar ofta vad Jonas gör alla kvÀllar han jobbar över. Men hon Àr en kvinna som har gjort förnekelsen till en konst och som stÀndigt putsar pÄ familjens fasad, utÄt sett en lyckad yrkeskvinna, mor och maka, men inombords vÀxer tvivlen kring livet och Àktenskapet.

Samtidigt utvecklas deras 14-Äriga dotter Emma snabbt och hennes begynnande sexualitet pockar pÄ. Emma lockas och skrÀms av sina egna fantasier och omvÀrldens reaktioner. Skammen brÀnner, men vem Àr det egentligen som Àr skamligt?

"Smuts" Àr en spÀnningsroman och ett starkt familjedrama som landar mitt i debatten om sexköp och trafficking. Det Àr en skarp skildring av en vÀrld dÀr mÀns rÀtt till kvinnors kroppar stÄr över allt annat och dÀr domstolarna vÀljer att titta Ät ett annat hÄll.


UpplÀsare: Angela Kovåcs
LĂ€ngd:

3.8

4509 recensioner

Ann-Britt

2024-03-09

Skulle det hĂ€r vara deckare? Bara detaljerade sexbeskrivningar, klarade inte att lyssna klart pĂ„ boken!👎👎

Maria

2024-03-06

Ok.

Lena

2024-02-28

upplÀsaren blir bÀttre eftersom.