(37)

Sluta dricka - Alkoholproblem kan botas

ljudbok


Ljudboken har producerats i samrÄd med leg. lÀkare, som dessutom Àr psykiater och leg. psykoterapeut.

Har du förlorat kontrollen över alkoholen? Har alkoholen fĂ„tt makt över dig? Är du bekymrad för vad ditt intag av alkohol fĂ„r för effekter pĂ„ ditt liv, dina relationer och din hĂ€lsa? Är du trött pĂ„ vad din familj och dina vĂ€nner sĂ€ger om ditt drickande? Om nĂ„got av detta stĂ€mmer, Ă€r det dags att ta tillbaka kontrollen och bryta dig loss frĂ„n det bedrövliga fĂ€ngelse som dina alkoholproblem har utvecklats till. Det hĂ€r Ă€r din möjlighet att ta rodret och börja styra i rĂ€tt riktning. Det behövs bara att du lĂ€r dig hur du ska sĂ€tta kursen.

Att du tror pÄ att du kan göra det Àr det första steget för att tackla dina alkoholproblem. Alkoholen kan ses som en giftig spindel som gÀrna fÄngar dig i sitt garn. Men du Àr för stark för att lÄta dig fÄngas. NÀsta steg Àr att hitta roten till alkoholsuget - som finns i ditt sinne. Just det. Alkoholberoende Àr ett mentalt beroende, likvÀl som det Àr ett kroppsligt beroende. Genom att anvÀnda kraften i ditt undermedvetna (omedvetna jag) sÄ kan du börja att bearbeta bÄde de psykiska och de kÀnslomÀssiga band som kopplar ihop dig med alkoholen.

Det finns miljoner mÀnniskor som har haft samma problem som du. De flesta av dem kan nu leva lyckliga och fria. SjÀlvhypnos Àr ett sÀtt att sluta med alkohol eller att i vart fall hjÀlpa dig att dricka mindre alkohol. Om du Àr beredd att göra nÄgot Ät dina alkoholproblem sÄ kan vi försöka hjÀlpa dig. Vad du beslutar dig för kan vara avgörande för hur ditt liv kommer att gestalta sig.

TĂ€nk dig hur det vore om:

- du kunde hitta tillbaka till glÀdjen utan alkohol.

- du kunde vakna varje morgon och kÀnna dig frÀsch och entusiastisk inför dagen.

- du kunde förhÄlla dig till stress och oro utan att ta till alkohol.

- du kunde gÄ pÄ fest eller annan social tillstÀllning och lÄta bli att dricka alkohol eller i vart fall konsumera en mÀngd som du kan kontrollera.

- du fick tillbaka din sjÀlvkÀnsla och aptiten pÄ livet

- du kunde glÀdjas Ät att hjÀrna, lever, njurar och andra organ renas frÄn giftet alkohol

SjÀlvhypnos kan förvandla drömmar till realitet. Denna ljudbok Àr dock ingen mirakelkur för att bota alkoholproblem. FörÀndring mÄste komma inifrÄn och detta kraftfulla sjÀlvhypnos-program kan hjÀlpa dig och vara ett stöd nÀr det gÀller din naturliga förmÄga att stÀlla om och förÀndras. Om du lyssnar pÄ programmet flera gÄnger kommer du att kunna parera dom utlösande faktorer som fÄr dig att ta till alkohol, lÀra dig hur du ska förhÄlla dig till dina kÀnslor, med huvudsyftet att du ska fÄ full kontroll pÄ alla tankar som Àr kopplade till alkohol.

Om du pÄ ett medvetet plan kunde ha kontroll pÄ ditt drickande, sÄ hade detta inte lÀngre varit nÄgot problem. Du hade dÄ kunnat upphöra med detta beteende, eller hur? Om du inte kan sluta dricka alkohol sÄ betyder det att ditt alkoholberoende finns lagrat i ditt undermedvetna. Och detta betyder att det Àr dÀr som förÀndringen mÄste ske - i ditt undermedvetna

Detta program hjÀlper dig att programmera ditt sinne för att bryta vanan att dricka alkohol. Att sluta dricka alkohol Àr möjligt med hypnoterapi och detta program Àr effektivt för att hjÀlpa dig att komma över suget efter alkohol. Allt sker pÄ ett naturligt och sÀkert sÀtt. Du blir varsamt guidad till ett avslappnat tillstÄnd och fÄr sedan motta suggestioner till ditt undermedvetna. Efter ett antal upprepningar av suggestionerna kommer du, genom denna inprÀntning, att automatiskt tÀnka och kÀnna i enlighet med de givna suggestionerna.

Produkter inom hÀlsa, sport mm > https://hÀlsobutiken.net



3.5

37 recensioner

Anonym

2022-05-04

Lyssnat dagligen i över 3 Är och Àr helt fri frÄn att kunna tÀnka klart en tanke pÄ att dricka sen 2020. Jag har förÀndrat min hjÀrna med denna hypnos sÄ för den som vill sluta dricka helt Àr detta ett hjÀlpmedel!

Linea

2021-08-16

Lyssnat 1a gÄng. GrÀt mig igenom. Ska lyssna flera ggr i veckan tÀnker jag. Kanske dagligen. Mycket bra.