(1908)

Slaktaren

ljudbok och e-bok


Det Àr början av oktober och i Delsbo Àr Àlgjakten Àr i full gÄng. En tidig morgon görs en makaber upptÀckt dÄ man hittar en mÀnniskokropp upphÀngd i slakteriets tak.

Kriminalinspektör Johan Rokka och hans kolleger pÄ Hudiksvallspolisen inleder en förundersökning som snabbt vÀxer i omfattning. Det lilla samhÀllet skakas om och ingen gÄr lÀngre sÀker. Den vanligtvis sÄ skÀrpta kriminalteknikern Janna Weissman Àr dessutom ovanligt ofokuserad, och Rokka misstÀnker att det beror pÄ en av de extrainkallade poliserna.

Journalisten Stina arbetar pÄ ett stort undersökande reportage. Men mordutredningen, som kommer i hennes vÀg, fÄr henne att ifrÄgasÀtta allt hon tidigare tagit för givet.

I jakten pÄ sanningen visar det sig snart att Rokka jagar en förövare som Àr mycket grymmare och mer hÀmndlysten Àn han nÄgonsin kunnat förestÀlla sig.

Slaktaren Àr den fjÀrde, fristÄende boken i Gabriella Ullberg Westins hyllade serie Morden i Hudiksvall.

----

Gabriella Ullberg Westin Àr född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Gabriella har studerat kriminologi vid Stockholms universitet, Àr kommunikationsvetare och har Àven bott i Italien dÀr hon arbetat som fotomodell. Idag lever hon i Stockholm med sin familj och Àr författare pÄ heltid. Slaktaren Àr hennes fjÀrde bok.



4.1

1908 recensioner

Linda

2024-03-08

gillar dessa böcker! spÀnnande och bra "intriger"

Carin

2024-02-21

Bra gillar böckerna med Rocka.

Gunhild

2023-12-30

Helt ok, men slarvet irriterar. T.ex. vad sjutton gör en plastlĂ€kare 🧐 
 och vad Ă€r hösilageđŸ€šâ€Š? Är det inlĂ€sningen eller korrekturlĂ€sningen..?