(2131)

Skytten

ljudbok och e-bok


Efter ett restaurangbesök en grådaskig marskväll i Uppsala svänger psykiatriker Nathalie Svensson och kommissarie Johan Axberg förbi sjukhuset, där Nathalies mamma är inlagd. Utanför entrén blir de vittnen till hur transplantationskirurg Isabella Falk kallblodigt skjuts till döds av en person i rånarluva.

För en kort sekund möter Johan den maskerade skyttens hatiska blick och medan Nathalie försöker rädda kollegans liv tar Johan upp jakten på skytten.

När det visar sig att en av Nathalies farligaste patienter har hotat Isabella Falk ber Uppsalapolisen både Nathalie och Johan om hjälp med fallet.

Ligger motivet i Isabella Falks privatliv eller är det ett av stadens kriminella gäng som hämnats för en misslyckad operation där en av deras ledare dog? Kanske finns det en koppling till kirurgens många Thailandsresor?


Uppläsare: Marie Richardson
Längd:

3.9

2131 recensioner

Frida

2022-02-10

Så Carolina va gravid i 5:e månaden på julafton och nu i mars är dottern 3 månader? Tråkigt nog har jag lagt märke till flera felskrivningar i böckerna jag lyssnat på o de förstör en del för mig tyvärr

Ulrika

2022-02-06

Tråkig. Det internationella inslaget gjorde berättelsen distanserad och det var så avslaget mellan Johan och Nathalie. Även det polisiära bollandet dem emellan var avslaget.

Eva

2022-01-08

Gillar serien, även denna och kommer fortsätta följa karaktärerna.