(264)

Skymningszon

ljudbok


"TĂ€nker ÖB förhandla om fred nu? Vi kan omöjligt fortsĂ€tta slĂ„ss nĂ€r vĂ„r motstĂ„ndare anvĂ€nder sig av strategiska kĂ€rnvapen mot vĂ„ra stĂ€der."

Kriget har brutit ut. Kinesiska och ryska trupper har landstigit pĂ„ Gotland, medan södra Sverige angrips av bĂ„de ryska, turkiska, nordkoreanska och Iranska förband. En massiv radiostörning har slagit ut det svenska sambandet och ÖB kĂ€mpar för att fĂ„ en överblick av lĂ€get.

PÄ Gotland för Kim, Thomas, Inger och Sandra sin egen kamp för att stoppa den invaderande fienden. Samtidigt mÄste de ta sig över till fastlandet för att överlÀmna sitt krigsbyte till Totalförsvarets forskningsinstitut. Det blir en kamp mot klockan med höga insatser.

Finland förklarar Ryssland krig och anfaller in över grÀnsen med finska jÀgarförband. SÄ smÄningom ska de finska jÀgarnas vÀg korsa de svenska operatörernas pÄ ett uppdrag som ska visa Pogarin vad det Àr han gett sig i kast med.

"Skymningszon" Àr del tre i den nya spÀnnande "Skymningsserien". En fascinerande alternativ historieskildring som tecknar en realistisk bild av hur ett anfall mot Sverige skulle kunna utspelas, och överlevas. MÄstelyssning för alla som Àr intresserade av krig och spÀnning.



4.1

264 recensioner

Igor

2023-07-09

Bra bok. Lite för mycket action och alldeles för mÄnga personer att hÄlla reda pÄ

Simon

2023-06-06

SpÀnnande, men för endimensionellt i min smak. Jag kÀnner inte krigets fasa, utan det Àr bara pangpang och vidare mot nÀsta mÄl. Alla muslimer, ryssar och kineser Àr hemska - alla nordeuropeer goda. Det blir liksom för... Oproblematiserande, om det ens Àr ett ord?

Joe

2023-03-22

BĂ€st i sin genre!