(40)

Skuggbilder

ljudbok och e-bok


Malin Stehn följer upp populÀra Spökskrivaren med ett nytt mysterium i stugmiljö! Under nÄgra hÀndelserika sommarlovsveckor vÀnds Nickis tillvaro fullstÀndigt upp och ner. Hon vet inte lÀngre vem hon kan lita pÄ.

Nicki har en Äterkommande mardröm som hon alltid har försökt att ignorera. Men nÀr morfar dör förÀndras drömmen och Nicki ser för första gÄngen en tydlig plats. Hon förstÄr bara inte vad platsen betyder. PÄ besök i morförÀldrarnas sommarstuga hittar Nicki ett foto som vÀcker nya frÄgor. FrÄgorna handlar om Nickis pappa men ingen av de vuxna verkar vilja prata om honom. Varför? Nicki och kusinen Elias bestÀmmer sig för att ta reda pÄ sanningen bakom fotografiet och kommer en mörk familjehemlighet pÄ spÄren. Har mamma och mormor ljugit för Nicki i alla Är? Och vad visste morfar?

"Malin Stehn har skrivit en mycket fÀngslande sommardeckare för slukarbarn. HÀr klarar vi oss helt utan ödehus och spöken, för ibland kan levande mÀnniskors handlingar, svek och lögner vara desto mer skrÀmmande." Klara pratar böcker


UpplÀsare: Ella Schartner
LĂ€ngd:

4.2

40 recensioner

?TILDE?

2022-01-06

Jag Àlskar boken!Den Àr bÄde spÀnnande och mystisk!