(70)

Skugga av svek II

e-bok


Skugga av svek II Àr fortsÀttningen pÄ den Ättonde boken i Diana Gabaldons episka kÀrlekssaga.

Jamie lÀmnar armén och beger sig tillsammans med Claire till Philadelphia, dÀr de flyttar in hos Fergus och Marsali i ett tryckeri. De vill inget hellre Àn att ÄtervÀnda hem till Fraser's Ridge. En eldsvÄda med tragisk utgÄng fÄr dem att sÀtta planerna i verket, trots att vintern nÀrmar sig.

I Skottland har Brianna fattat beslutet att hon och barnen mÄste bort dÀrifrÄn för att komma undan den grupp mÀnniskor som Àr ute efter henne. NÀr hon fÄr ett ovÀntat meddelande frÄn maken Roger Àr det dags för en ny resa genom tid och rum ...

Skugga av svek II tar vid dÀr Skugga av svek I slutar. Det Àr den briljanta fortsÀttningen pÄ ett mÀsterverk som fÀngslat sÄ mÄnga lÀsare.

Över en halv miljon svenskar har hittills lĂ€st Diana Gabaldons episka kĂ€rlekssaga. De tidigare delarna heter: FrĂ€mlingen, SlĂ€nda i bĂ€rnsten, Sjöfararna, Trummornas dĂ„n, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko och Skugga av svek I. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

"Den perfekta verklighetsflykten!" San Francisco Chronicle

"En ny halsbrytande, livfull och ack sÄ beroendeframkallande bladvÀndare av Gabaldon." Library Journal

"Extremt beroendeframkallande." Toronto Star

"Ett vidunderligt Àventyr, berÀttat med en röst som trÀnger in i hjÀrtat och speglar mÀnsklighetens sjÀl." CNN

"Skugga av svek bjuder pÄ all den passion och storslagenhet som fansen av denna historiska fantasyserie förvÀntar sig vid det hÀr laget." People

Utsedd till bÀsta bok inom sin genre 2014 av Goodreads 30 000 000 medlemmar.

Diana Gabaldon Àr författaren bakom Outlanderserien. Hon Àr ursprungligen universitetsprofessor i naturvetenskap men har kommit att bli en uppskattad författare med bred repertoar. Hennes Outlanderserie Àr nÀrmast en egen genre, bÀst beskriven som historisk science fiction. Böckerna om den brittiska sjuksköterskan Claire Randall och den skotske klanledaren Jamie Frasier har fÄtt hÀngivna fans över hela vÀrlden. Totalt har hennes böcker sÄlt i mer Àn 26 miljoner exemplar.