(546)

Skrivet i stjärnorna

ljudbok och e-bok


Julen närmar sig med stormsteg och Kamile ser fram emot ett lugnt firande tillsammans med sin man Adrian och barnen hemma i Gottskär. Julklappar ska inhandlas, julbelysningen ska upp och knäcken kokas. Samtidigt har hon efter många års kämpande äntligen fått PR-ansvaret för ett av nästa års största projekt.

Adrian har alltid stöttat sin frus ambitioner och har inga problem med att ta det mesta av ansvaret i hemmet ... åtminstone ända till dess att han efter en bilolycka själv behöver extra hjälp. När balansen i deras förhållande skiftar sätts förhållandet på prov. Kan drivet att inte förlora sitt prestigefulla projekt och karriär i stället göra att Kamile riskerar sitt äktenskap med Adrian?

Samtidigt har Adrians vän Casper fullt upp med att renovera den gamla sommarstugan han nyligen köpt. Att flytta från det välbekanta i Kungsbacka ner till Gårda Brygga är ett stort steg för Casper som alltid försöker hålla sig till den trygga vägen i livet: Inga bergodalbanor på Liseberg, aldrig mer än max en chili-symbol vid beställandet av thaimat, inget dejtande via Tinder. Men så träffar han Gabriella. Hon som bor granne med Kamile och Adrian och vid vissa tillfällen är glad och varm och vid andra snobbig och kall. Trots det så kan han inte låta bli att dras till henne. Men att bli kär är bara det en risk och Gabriella är dessutom redan upptagen ...



4.0

546 recensioner

Majsan

2024-02-26

En underbar bok och en fantastisk uppläsare.

Mia

2023-10-29

Gillar dessa personer och deras äventyr om man får utrycka sig så 🙏🏽tack

Anne

2023-04-17

Bør høres