(170)

Skraplotter

ljudbok och e-bok


Snön har redan kommit till Svartvattnet i vÀstra JÀmtland. PrÀsten Ingefrid Mingus frÄn Stockholm kliver ur bilen, ut i det vita och kalla. Det Àr hennes allra första besök i byn och hon har kommit eftersom hennes biologiska mor, Myrten, precis har dött och testamenterat sina tillgÄngar till Ingefrid. Hon trÀffade aldrig sin mor och adoptivförÀldrarna hade alltid sagt att hon var en fattig kvinna men det visar sig nu inte stÀmma. TvÀrtom. Hon var vÀlbÀrgad och arvet Àr stort.Genom brev, dagböcker och foton lÀr Ingefred sig allt mer om sin biologiska slÀkts dramatiska historia. Hon ser pÄ bilderna att Myrten var en vacker kvinna men vem hon egentligen var lÀngst innerst inne Àr det ingen som kan berÀtta. Myrtens fostersyster, Risten, som trodde att de bÄda hade delat allt i lust och nöd visste inte ens om att hon hade fött en dotter.Och vem var fadern? Ingefred vet inte att han Àr i livet och att han finns i hennes omedelbara nÀrhet. Men kommerhan nÄgonsin att ge sig till kÀnna?


UpplÀsare: Helena Brodin
LĂ€ngd:

4.3

170 recensioner

Mirella

2024-01-28

besviken. sÄ trÄkig.

Ulla

2023-03-16

Kerstin Ekman Àr en gudabenÄdad författare otroliga berÀttelser hon skapar Helena Brodin helt suverÀn som upplÀsare Rekommenderar trilogin varmt

flojegard

2023-03-09

Jag skulle inte ha klarat av att lÀsa boken. Men med Helena Brodins upplÀsning, eller snarare förestÀllning blir allt som pÄ film. Oj va tomt nÀr alla tre böckerna Àr slut! Tur att Kerstin Ekman skrivit fler.