(116)

Skallra

ljudbok och e-bok


»En riktigt lÀskig debut. Briljant!« | The Times

»En thriller kapabel att hÄlla dig vaken hela natten - för att sen hemsöka dina drömmar.« | Daily Mail

Första boken i Samlaren-serien:

En psykopat mer skrÀmmande Àn Hannibal Lecter rör sig pÄ Londons gator. Han planerar allt i minsta detalj och lever tvÄ helt olika liv. I det ena Àr han som vem som helst. I det andra Àr han förestÄndare för sin familjs ytterst makabra museum.

Nu har det blivit dags för ett tillskott till samlingen, och han Àr redo att mata sin besatthet. Samlaren Àr pÄ jakt. Och Jakey Frith och Clara Foyle har nÄgot gemensamt - de har vad han behöver.

Det som följer Àr en skrÀckinjagande katt-och-rÄtta-lek mellan den djÀvulske samlaren, Jakeys far och Etta Fitzroy, en problemtyngd kriminalinspektör som utreder ett antal kidnappningar.

Skallra utforskar den trÄd av mörker som löper genom oss alla och ger en isande, fÀngslande inblick i en psykopats hjÀrna.

FIONA CUMMINS Àr en prisvinnande journalist, med examen frÄn det prestigefyllda Faber Academy i London. I tolv Är arbetade hon som nöjesreporter för tidningen Daily Mirror. Hon bor i Essex med sin make och tvÄ barn. Med Skallra, första boken i den redan hyllade Samlaren-serien, debuterar hon som romanförfattare.

»Seriemördare blir inte mycket otÀckare Àn den monstruösa skapelse som hemsöker denna förbluffande vassa debut. Makabert och uppslukande.« | Sunday Mirror

»En högst originell och lÀskig historia som upprÀtthÄller spÀnningen hela vÀgen och inte slÀpper taget förrÀn efter den briljanta upplösningen.« | Daily Express

»Omtumlande och skrÀckinjagande, och lÄngt, lÄngt ovanför de flesta av sina konkurrenter. En suverÀn thrillerdebut!« | Val McDermid



3.4

116 recensioner

H

2022-08-09

Wow en riktigt bra och spÀnnande bok!!!!

j.siljehag

2021-06-01

För lÄnga beskrivningar gÀllande oviktiga hÀndelser!

Natalie

2021-03-04

Inte sÄ djup och detaljrik som jag vÀntade mig. Hafsig men ger ÀndÄ 2 stjÀrnor